Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Top Secret! (1984) Film Online Subtitrat


Regia: Jim Abrahams, David Zucker
Actori: Val Kilmer, Lucy Gutteridge, Peter Cushing
An: 1984
Gen: Comedie
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Top Secret! (1984)

Daca te-ai intrebat vreodata daca cei care au facut posibile filme ca “Airplane!” si “Un politist cu actiune intarziata” sunt nebuni, raspunsul este “da!”. TOP SECRET! demonstreaza asta dincolo de orice suspiciune ! Top Secret! il are in rolul principal pe Nick Rivers (Val Kilmer), un star rock american care il infrunta pe comandantul de temut al trupelor germane.

Este o cursa contra cronometru in care Nick se aliaza cu Hillary Flammond (Lucy Gutterridge) si pornesc impreuna in cautarea tatalui ei inainte ca el sa finalizeze cea mai periculoasa arma – Polaris Mine. Pe parcusul filmului, Top Secret! reuseste sa atinga gradul de sublim al filmelor de razboi in combinatie cu filmele lui Elvis, asa cum ”Airplane!” a ajuns sa fie unul dintre filmele de referinta ale cinematografului catastrofic.

Pentru o comedie; este un film bun. Se vede o crestere in consistenta si calitatea momentelor comico-parodice; dar; nu stiu pentru care motiv; referirile la alte filme se imputineaza atat ca numar cat si ca importanta a titlurilor din care purced. Se desfiinteaza un film ca The Blue Lagoon (1980); sunt momente bune si din The Great Escape (1963) sau Goldfinger (1964); dar cam atat pot sa recunoscut. Restul trimiterilor parodice sunt mai putin cunoscute. Luate; grosso modo; in numar de 14; in Airplane! (1980) numarul lor a fost dublu.