Top Gear (2018) Online Subtitrat


Actori: Richard Hammond, Jeremy Clarkson, James May, Chris Evans, Matt LeBlanc, Sabine Schmitz
Anul: 2016
Gen: Comedie, Seriale Online, Sport
IMDB: 8.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Top Gear (2018) SEZONUL 25 Online Subtitrat:


S25E01:

S25E02:

S25E03:

S25E04:

S25E05:

S25E06:


Sinopsis Top Gear

Top Gear online subtitrat este un reality-show despre masini, plin de actiune si de umor. Dar totusi ce face diferenta dintre acest reality-tv de celelalte, poate nonsalanta prezentatorilor care sunt intr-o continua competitie sau poate faptul ca masinile pe care le conduc/testeaza sunt analizate minutios si obiectiv incat singurul rol pe care Jeremy Clarckson, Richard Hammond, James May il au este de a evidentia atat partile bune cat si cele rele ale unei masini.

Alaturi de emisiune mergem la Polul Nord, in Africa, sau in cautarea celei mai bune autostrazi din Europa, impreuna cu ei nu ai cum sa te plictisesti, ceea ce a facut ca acest reality-tv sa supravetuiasca timp de 30 de an. Poate ca succesul acestui searial se datoreaza dimanismului si pasiunii pe care prezentatorii o au fata de masini.

Emisiunea se pregateste de debutul celui de-al 24-lea sezon, al doilea fara trio-ul care a facut-o celebra. Daca primul nu a fost chiar pe placul fanilor, cel de-al doilea intentioneaza sa recupereze terenul pierdut cu masini si mai tari, probe care mai de care si o echipa de prezentatori mai consolidata, formata din Matt LeBlanc, Rory Reid si Chris Harris.

In mod oficial, emisiunea a primit recunoasterea unui adevar stiut, insa neoficializat inca: este emisiunea faptica cu cea mai larga audienta la nivel planetar. Guiness Book of Records a inclus emisiunea celor trei tipi britanici plini de umor in paginile sale.

Este difuzata pe 212 teritorii de-a lungul si de-a latul globului, fapt care a fost suficient pentru acordarea titlului.