Tom of Finland (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Dome Karukoski
Actori: Jakob Oftebro, Jessica Grabowsky, Werner Daehn
An: Filme Online 2017
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Tom of Finland

Desenele erotice ale artistului Touko Laaksonen, cunoscut ca Tom al Finlandei, au alimentat fanteziile unei generații de bărbați homosexuali și au influențat arta și moda înainte să treacă în conștiința culturală. Dar cine a fost bărbatul din spatele unor lucrări revoluționare? Filmul urmărește viața artistului de la tranșeele din cel de-al Doilea Război Mondial și societatea finlandeză represivă din anii 1950 până la lupta lui ca să-și publice lucrările în California unde a fost acceptat în timpul revoluției sexuale din 1970. Povestea lui Tom este despre dragoste, curaj și perseverență și reflectă mișcarea de eliberare a homosexualilor a cărei emblemă a fost reprezentată de lucrările unui artist controversat.

Laaksonen din Tom of Finland online subtitrat a trăit între anii 1920 și 1991 și în timp ce sa mutat confortabil și; dacă acest film este de crezut; încântat de cercurile homosexuale internaționale; el nu era cunoscut ca o personalitate în cultura mainstream. Acest film de ficțiune; regizat de Dome Karukoski și scris de Aleksi Bardy (în colaborare cu aparent; alți cinci scenariști / contribuabili); este un tribut adus artistului. Este; de asemenea; prea des difuză.

Filmul Tom of Finland online subtitrat se deschide cu Pekka Strang; care interpretează personajul titular; în machiajul destul de neconvingător pentru vârstnici; așezat în ceea ce arată ca o sală de așteptare a unei gări; având o conversație în limba engleză. Dispozitivul de încadrare este o sărbătoare care îi este dată în America – o țară în care lucrarea sa putea fi mai sărbătorită decât țara sa natală; unde homosexualitatea era o crimă până în 1971; iar “promovarea” ei a fost o crimă până în 1999; câțiva ani după moartea lui Laaksonen.

PortalulTauTV.com
Tom of Finland (2017) Online Subtitrat in Romana
Tom of Finland (2017)
Editor's Rating:
4