Tinker Bell Clopoţica şi secretul aripilor (2012) Dublat in Romana Online

Tinker Bell Clopoţica şi secretul aripilor dublat in romana, una dintre cele mai iubite personaje Disney, se va aventura pe un tărâm interzis, unde va face descoperirea vieții sale și, de asemenea, va afla care este secretul din spatele aripilor sale magice. Povestea începe atunci când simpatica zână Clopoțica pășește în misterioasele Păduri Ale Iernii, un loc misterios, dar interzis zânelor însorite, fără să știe că acest lucru îi pune în periol chiar aripile magice. Curioasă din fire, însorita Clopoțica nu rezistă tentației de a explora un teritoriu necunoscut și își învelește fragilele aripi într-o haină călduroasă, iar apoi se aventurează în Pădurile Iernii.


Tinker Bell Clopoţica şi secretul aripilor (2012) Dublat in Romana Online


Descriere film DUBLAT Tinker Bell Clopoţica şi secretul aripilor (2012)

Acolo o cunoaște pe Periwinkle; sau Albăstrica; ale cărei aripi parcă prind sclipiri atunci când este în preajma Clopoțicăi. Cele două zâne din teritorii diferite descoperă în scurt timp secretul aripilor magice: sunt surori; amândouă având originile în plânsetul aceluiași bebeluș.

Cele două surori regăsite leagă o prietenie puternică și devin în scurt timp de nedespărțit. Pentru a nu se întoarce în Țara de Nicăieri fără sora ei; Clopoțica meșterește cu puterile ei magice un generator temporar de zăpadă; pe care să o poată transporta; alături pe Albăstrica; pe Tărâmul Însorit. Deși au fost avertizate că această faptă poate avea consecințe grave; micuțele zâne nu s-a lăsat bătute și au pășit împreună în Țara de Nicăieri.

Avertizările pe care le primiseră cele două curajoase se dovedesc însă adevărate; iar zăpada adusă alături de Albăstrica poate îngheța și chiar distruge atât Țara de Nicăieri; cât și Copacul Prafului Magic. În această situație dificilă; Clopoțica și Albăstrica au misiunea dificilă de a-și salva tărâmul-casă de la îngheț; înainte de a fi prea târziu.