Til Death Do Us Part (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Chris Stokes
Actori: Stephen Bishop, Taye Diggs, Annie Ilonzeh, Robinne Lee
An: 2017
Gen: Thriller
IMDB: 3.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Til Death Do Us Part

Michael şi Madison Roland plănuiesc să-şi petreacă împreună tot restul vieţii. Într-o zi, însă, dorinţa excesivă de control a lui Michael le distruge căsnicia. Cu ajutorul unei bune prietene, Madison decide să plece de lângă soţul ei. După ce îşi schimbă identitatea, femeia îl întâlneşte pe Alex Stone, care o ajută să iubească din nou. Duce o viaţă bună până când Michael îi dă de urmă, iar coşmarul pe care îl trăise în trecut redevine prezent.

Deci primele douăzeci de minute sunt plictisitoare. Foarte plictisitor, aproape mă face să vreau să părăsesc teatrul. Ca și în filmul The Perfect Guy, Madison a crezut că a găsit tipul perfect, dar faptul că nu vrea copii este o contradicție cu ea care dorește să fie mama. Deci, încep să se certe, și el devine psihic cu ea, arătând culorile sale adevărate. Ea încearcă să se ocupe de ea pentru o vreme, dar apoi își dă seama că nu merită și găsește o cale de ieșire. Aceasta este momentul în care se întâmplă adevărata acțiune.

Filmul Til Death Do Us Part online subtitrat este bine pentru vizionarea noaptea târziu pe BET, dar mă așteptam mai bine la o lansare majoră în teatre. Ceva ca nici o faptă bună sau ceva de genul ăsta. Poate că a fost prea mare pe scară pentru a aștepta acest film să fie (adică, nu mă pot aștepta pe nimeni să fie la fel de bun ca combo-ul lui Idris Elba și Taraji P. Henson) Taye Diggs este bun în el, ca Alex, tipul pe care îl întâlnește Madison după ce a fugit de tipul perfect. Foarte fermecător. Dar nu suficient de fermecător pentru a ține acest lucru împreună.