Til Death Do Us Part (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Chris Stokes
Actori: Stephen Bishop, Taye Diggs, Annie Ilonzeh, Robinne Lee
An: 2017
Gen: Thriller
IMDB: 4.0


Subtitrare Engleza! Se lucreaza la subtitrarea in romana!


Sinopsis Til Death Do Us Part

Michael şi Madison Roland plănuiesc să-şi petreacă împreună tot restul vieţii. Într-o zi, însă, dorinţa excesivă de control a lui Michael le distruge căsnicia. Cu ajutorul unei bune prietene, Madison decide să plece de lângă soţul ei. După ce îşi schimbă identitatea, femeia îl întâlneşte pe Alex Stone, care o ajută să iubească din nou. Duce o viaţă bună până când Michael îi dă de urmă, iar coşmarul pe care îl trăise în trecut redevine prezent.

Filmul Til Death Do Us Part este construit în jurul lui Madison (Annie Ilonzeh: Seria Empire, All Eyez On Me 2017) și Michael Roland (Stephen Bishop: Moneyball 2011, Battleship 2012), un cuplu nou, care se află în diferite părți ale unei discuții despre ideea de a avea copii. Interactiunile lor cresc din ce in ce mai controversate, prin faptul ca Michael actioneaza decisiv ca agresor. El este un om opresiv și spulberat și face viața violentă si imposibilă pentru Madison, care în cele din urmă scapă printr-un act fraudulos de înșelătorie.

Madison începe o nouă viață într-un oraș nou și se cupleaza rapid cu vecinul ei, Alex, jucat de Taye Diggs (House On Haunted Hill 1999, seria Empire). Inevitabil, iluzia lui Madison este îndepărtată și Michael îi descoperă complotul.

PortalulTauTV.com
Til Death Do Us Part (2017) Online Subtitrat in Romana
Til Death Do Us Part (2017)
Editor's Rating:
2