Tigrul Misiune de salvare – Tiger Zinda Hai (2017) Online Subtitrat


Regia: Ali Abbas Zafar
Actori: Katrina Kaif, Salman Khan, Anupriya Goenka
An: 201
Gen: Actiune, Aventura, Indiene, Thriller
IMDB: 6.4


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Tigrul Misiune de salvare – Tiger Zinda Hai

Când 25 de infirmiere indiene sunt răpite de organizaţia teroristă ISIS din filmul Tiger Zinda Hai online subtitrat, autorităţile nu au decât o şansă de a le salva: Tigrul (Salman Khan), cel mai eficient agent indian. Iar acesta e gata de orice pentru a-şi îndeplini misiunea.

Tigrul Misiune de salvare online subtitrat are partea sa de scoate în evidență, dar complot neobosit necesită un grad de rezistență, care ar provoca orice pasionat de film de acțiune. Tranzițiile rapide de la o piesă setată la alta permit un spațiu redus pentru poveste sau dezvoltare de caractere.

Set de opt ani de la evenimentele din Ek Tha Tiger, eroul titular Salman Khan si apoi sa-prietena-acum sotie Zoya (Katrina Kaif) locuiesc în Austria împreună cu fiul lor, Junior. Noutatea de a vedea pe Khan să joace un tată pe ecran este demn de remarcat, datorită rarității sale.

Deși Tiger și Zoya sunt retrași din datoria activă, ei nu au lăsat în urmă spionul în întregime. Zoya își păstrează abilitățile de combatere a abuzului prin supunerea tâlharilor înarmați în magazinul local, iar Tiger se luptă în mod confident cu un pachet de lupi în timp ce snowboarding. Are o cameră dedicată urmăririi activităților agenției de informații din India RAW de pe tot globul.

Astfel, el nu este surprins când fostul său șef Shenoy (Girish Karnad) vine la el cu o misiune urgentă; militanți islamici capturat douăzeci și cinci de asistenta medicala de studenti indieni care lucrează în Irak; și America a dat India șapte zile pentru a salva oamenii lor înainte de a bombarda spitalul în care se află studenții.