Thumper (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jordan Ross
Actori: Eliza Taylor, Pablo Schreiber, Lena Headey
An: 2017
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 5.9


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Thumper

Când Hollywood a decis să facă un film “21 Jump Street”, le era teamă să fie sincer cu el. Fox-ul târziu al anilor ’80 arată despre polițiștii sub acoperire în liceu. Cu siguranță avea momente goale și poate că programul este datat cu speranță. Dar a fost o misiune de a aduce complexitatea lumii la o audiență impresionantă, subliniind aspecte sociale și forme diferite de abuz.

“Thumper” nu este la fel de primar colorat ca “21 Jump Street”, dar este un meci apropiat în unele privințe. Scriitorul / regizorul Jordan Ross luând ideea unui polițist adânc cu adolescenții în domenii mai dificile de comportament personal și de aplicare a legii. Poate că Ross nu i-ar plăcea să aibă imaginea sa menționată alături de o emisiune de televiziune cu bule. Dar comparația este un compliment, călcând o tonalitate fascinantă. In timp ce urmărirea justiției se ciocnește cu probleme ale inimii.

Într-un oraș mic, Kat (Eliza Taylor) se întâlnește ca o adolescentă de zi cu zi, care caută să se amestece cu colegii ei. Găsind Beaver (Daniel Webber) deosebit de interesant și amabil, în timp ce se ocupă de căile mai abrazive ale lui Gina (Jazzy De Lisser).

Kat este, de asemenea, un polițist sub acoperire însărcinat cu investigația lui Wyatt (Pablo Schreiber). Un traficant de droguri care își găsește otravă în interiorul garajului său. Arătând o paranoie extremă cu cineva care are un interes deosebit pentru afacerea lui. A devenit disponibilă pentru Beaver, Troy (Grant Harvey) și Gina, Kat creează încredere tainică cu localnicii, sperând să o folosească pentru a se apropia de Wyatt.