Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Thoroughbreds (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Cory Finley
Actori: Olivia Cooke, Anya Taylor-Joy, Anton Yelchin
An: Filme Online 2017
Gen: Comedie, Crima, Drama
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Thoroughbreds (2017)

Thoroughbreds online subtitrat urmărește povestea a două prietene din copilărie, Lily și Amanda, în timp ce se reconectează în orașul Connecticut, după mulți ani de separare. Lily s-a transformat într-o adolescentă strălucită, din clasa superioară, cu o școală internat pe foaia matricolă și un stagiu râvnit pe CV-ul ei. Amanda a dezvoltat o inteligență ascuțită și o atitudine deosebită, dar toate în procesul de a deveni exclusă social.

Deși inițial par a fi total în dezacord, perechea se sudează avand la baza nesupunerea lui Lily față de tatăl ei vitreg, Mark, iar odată cu dezvoltarea prieteniei lor, încep să scoată la iveală cele mai distrugătoare tendințe. Ambițiile lor le determină să angajeze un criminal local, Tim, și să ia lucrurile în propriile mâini pentru a-și pune viața în ordine. În acest proces, ele învață că nimic nu este ceea ce pare a fi și că o crimă ar putea rezolva problemele amandurora.

Filmul Thoroughbreds online subtitrat nu este o comedie. Există câteva rasete slabe, dar acesta nu este absolut un film pe care doriți să îl urmăriți pentru râsete. Este o dramă și este una care se ocupă de unele subiecte destul de întunecate. Din păcate, este greu să vorbim despre ce înseamnă acest film fără a da totul departe. Să spunem doar ca este povestea unei prietenii care se formează între două femei tinere foarte tulburate, care se uită la partea mai întunecată a naturii umane de-a lungul drumului. Este surprinzător, deranjant și, uneori, surprinzător de emoționant.