Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Year of Spectacular Men (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Lea Thompson
Actori: Zoey Deutch, Avan Jogia, Nicholas Braun
An: Filme Online 2017
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.5


Se lucreaza la subtitrare!


Review The Year of Spectacular Men (2017)

Povestea lui Izzy Klein, o tânără femeie proaspătă din colegiu, când lovește și ruinează relațiile cu mai mulți bărbați și se luptă să navigheze în eșecurile maturității post-colegiale, sprijinindu-se pe mama și pe sora mai mare.

Anul bărbaților spectaculoși a fost regizat de Lea Thompson și îi oferă pe fiicele Zoey și Madelyn Deutch în rolurile principale. Acesta a fost un proiect de familie cu Madelyn scris scenariul, Zoey compunând o parte din scor și sotul și tatăl Howard Deutch servind ca producător.

Caracterul nostru principal în această poveste este o fată pe nume Izzy (Madelyn Deutch) proaspătă din colegiu; care a fost recent scoasă de pe piață de prietenul ei Aaron (Jesse Bradford) din motive pentru care nu sunt 100 la sută sigur că înțeleg. Știu că una dintre ele are legătură cu frica de foi de vârf. Ea merge să locuiască împreună cu sora sa mai reușită; Sabrina (Zoey Deutch); și iubitul ei Sebastian (Avan Jogia). În timp ce trăiește acolo; începe să plece împreună cu bărbați pe tot parcursul anului; în speranța că poate găsi ceea ce ea numește o terminare perfectă pentru povestea ei.