The Wave – Bølgen (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 6.7
Regizor(i): Roar Uthaug
Actori: Ane Dahl Torp, Kristoffer Joner, Thomas Bo Larsen, Fridtjov Såheim


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Wave – Bølgen

Experimentatul geolog Kristian Eikfjord a acceptat un nou post. Împreună cu familia, pregăteşte mutarea din oraşul Geiranger, dar el şi colegii săi înregistrează mici modificări geologice în subsol. Tot mai îngrijorat, Kristian îşi dă seama că cel mai mare coşmar e gata să devină realitate. Cu doar zece minute la dispoziţie pentru a scăpa cu viaţă, Kristian trebuie să salveze cât mai mulţi oameni împreună cu propria familie.

Dupa ce a vazut acest film norvegian, la un cinematograf complet rezervat la premiera in seara asta. Trebuie să spun că * Sunt extrem de impresionat. Directorul Roar Uthaug (pradă rece, evacuare) a reușit nu numai pentru a face film bun, el, de asemenea, să aibă un film de catastrofă intensă și credibil. Care reuseste sa obtina aproape toate dreapta, fără a cădea în genul călărit-clișeu. Filmul nu este deosebit de originală, însă au nevoie de un up-construirea de caractere. Expertul împotriva restul, ezitare, alegerile rele, și așa mai departe, dar acestea sunt toate făcute fără compromisuri.

Un sentiment geolog există ceva greșit în ultima sa zi la locul de muncă în măsurarea variațiilor muntelui Åkneset, care zăbovește ridicat deasupra fiordului Geiranger observatorului. Ceilalți cred că exagerează, dar apoi se mai întâmplă. Familia mai are o noapte înainte de a pleca pentru geologi noul loc de muncă în continuare în jos de Sud.