Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Wasting (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Carolyn Saunders
Actori: Alexz Johnson, Lauren McQueen, Shelagh McLeod
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 5.8


Se lucreaza la subtitrare!


Review The Wasting (2017)

Un adolescent într-un oraș din Anglia se luptă să vină la vârstă, înfruntând trezirea sexuală și luptând cu părinții săi care controlează, refuzând să mănânce … până când apare o fantomă de coșmar, care poate fi reală sau poate fi o creație morală a corpului ei înfometat.

Partea ei de groază, o parte a vieții, și am apreciat această combinație. Îi dădea multe straturi și fiecare scenă și fiecare linie avea un scop. Povestea vine după o adolescentă, Sophie, a cărei luptă cu tatăl ei a dus la a deveni anorexică (este un bucătar și când refuză mâncarea lui ca și cum ar fi obținut un punct împotriva lui).

Începe să vadă o ființă supranaturală, dar prietenii și familia ei cred că este halucinantă. Nu voi spune mai mult decât atât, cu excepția faptului că povestea a ceea ce se întâmplă cu adevărat vă va face să vă lipiți de loc până la sfârșit.

Povestea laterală a modului în care prietenii ei nu se pot confrunta cu anorexia ei este, de asemenea, extrem de realistă și țese în mod nemijlocit pentru a spori linia principală. Funcționează pe toate nivelele sale, deoarece actoria este în mod consistent excelentă din toată distribuția, chiar dacă majoritatea nu sunt bine cunoscute. Cei patru prieteni sunt perfecți.