The Wanderers (1979) Film Online Subtitrat


Regia: Philip Kaufman
Actori: Ken Wahl, Karen Allen, John Friedrich
An: 1979
Gen: Drama
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Wanderers (1979)

În 1963, filmul se deschide cu Richie, liderul unei bande italiene americane numită “The Wanderers”, care îi convinge pe prietena lui Despie să plece “pe tot parcursul” ca pe cel de-al doilea război mondial de la Hollywood filmul de război se joacă pe un televizor. Ei fac sex pentru prima dată.

Deasupra creditelor de deschidere; noi suntem prezenti la The Wanderers online subtitrat; o banda de 40 de trupe de cei mai fricosi huligani; distinsi de capetele rasnite si jachetele de piele neagra; adunand pe un colt de stradă; sub comanda liderului lor si a burlacului lor; cunoscută doar ca “Teroare”. În apropiere; Joey; un membru al Wanderers; încearcă să-i convingă pe prietenul său Turcia (care tocmai și-a ras capul) să nu se alăture lui Baldies.

Când Joey; fiind mic; dar curajos; insultă aspectul grupului; el este auzit de Pee Wee; un tomboy adolescent și unicul membru al lui Baldies Ladies Auxuilary. Baldienii; inclusiv Terror și Pee Wee; îi alungă pe Joey și pe Turcia; care trebuie să se ducă în mod literal pentru viața lor. Pe măsură ce Joey trece prin străzi; el îi semnalează pe Wanderers pentru ajutor. Richie împreună cu un alt membru Wanderer; numit Buddy; apar; dar când îl văd pe Baldies; se alătură lui Joey și Turciei în zbor.

Colindate de Baldies într-o alee din spate; cei patru Wanderers se pregătesc să lupte. Dintr-o dată; un străin dur și încrezător pe nume Perry apare și îi intimidează pe Baldies. Perry; singur; bate câteva cântăreți de la Baldies; forțându-i să se retragă. Când Terror se confruntă cu Perry; spre surpriza celuilalt Wanderers;

PortalulTauTV.com
The Wanderers (1979) Online Subtitrat in Romana
The Wanderers (1979)
Editor's Rating:
5