The Wall (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Doug Liman
Actori: Aaron Taylor-Johnson, John Cena, Spencer Thomas, Laith Nakli
An: 2017
Gen: Drama, Thriller, Razboi
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Wall (2017)

In momentul in care soldatul american Shane Matthews si camaradul sau Allan “Ize” Isaac ajung la locul scenei unde au fost chemati in urma unui apel disperat. Ei descopera ca toata lumea de la fata locului este moarta. Observand de la o distanta sigura, ei numara opt cadavre in zona respectiva si nu vad niciun semn de viata. Este deja anul 2007 si, cel putin teoretic, razboiul din Irak este oficial incheiat. Numai ca ei vor descoperi foarte rapid faptul ca nu chiar toata lumea a lasat armele jos. Studiind zona printr-un telescop, Ize suspecteaza ca ar putea sa fie martorii „operei” unui lunetist irakian. Insa ofiterul sau de comanda nu este chiar asa convins.

Zidul este cel mai recent thriller al regizorului Doug Liman și îl prezintă pe Aaron Taylor-Johnson și pe John Cena ca o echipă de doi bărbați, staționați în Irak, care sunt prinși de foc de lunetist și trebuie să se refugieze în spatele unui zid. Apelurile lor de ajutor nu sunt auzite de nimeni … cu excepția lunetistului inamic.

Pe măsură ce bătălia de inteligență se înfurie, la fel și curajul celor doi bărbați și voința lor de a supraviețui. Acest lucru se dovedește a fi foarte benefic pentru acest film, deoarece, sincer, nu a simțit că ar fi capabil să susțină un film de lung metraj. Cu toate acestea, cu intensitatea intensă a filmului și performanțele perfecte ale lui Johnson și Cena, The Wall funcționează chiar și atunci când nu.

În primul rând, filmul este un slab, mediu de 80 de minute. De îndată ce filmul începe, începe. Nu se încălzește, te scapă în film fără să-i spui. Ceea ce urmează este un calcul al cinematografului pur de adrenalină care pompează.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Wall (2017)
Nota film
41star1star1star1stargray