The Walking Dead (2010) Serial Online Subtitrat in Romana


Intr-o lume terorizata de zombi, politistul Rick Grimes incearca sa se scoata pe sine si pe ceilalti cativa supravietuitori din dezordinea post-apocaliptica dezlantuita in lume.

Serialul The Walking Dead online subtitrat trece prin zile grele. Actori cheie parasesc platoul, in timp ce critica ii da note slabe iar audientele record de alta data scad dramatic. O fi drept sau nu, insa o mare parte din vina ii este atribuita fostului producator si scenarist, Scott Gimple. De curand promovat chief content officer pentru tot ceea ce tine de serialul TV The Walking Dead online subtitrat.

Revenirea lor va avea loc pe data de data de 7 octombrie 2018, in Statele Unite ale Americii! Atunci va fi difuzat de postul AMC primul episod din sezonul 9 al serialului The Walking Dead online subtitrat, urmand ca pe data de 8 octombrie sa fie difuzat de canalul de televiziune FOX UK.

Daca in fata camerei au loc mereu schimbari care ii tin pe fani cu sufletul la gura, trebuie sa stiti ca au avut loc modificari importante si in spatele camerelor de filmat! Secenarista si co-producatoarea executiva Angela Kang a fost promovata ca „showrunner” pentru noul sezon care va debuta spre sfarsitul acestui an, iar Scott Gimple este noul Chief Content Officer al intregului univers care include si spinoff-ul Fear the Walking Dead.


Regia: Frank Darabont, Angela Kang
Actori: Andrew Lincoln, Norman Reedus, Melissa McBride
Anul: 2010
Gen: Seriale Online, Groaza, Drama, SF
IMDB: 8.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Walking Dead (2018-2019) SEZONUL 9 Online Subtitrat:


S09E01:

S09E02:

S09E03:

S09E04:

S09E05:

S09E06:

S09E07:

S09E08: