The Walking Dead (2010) Serial Online Subtitrat


Regia: Frank Darabont
Actori: Andrew Lincoln, Jon Bernthal, Sarah Wayne Callies, Laurie Holden, Emma Bell
Anul: 2010
Gen: Seriale Online, Groaza, Drama, Thriller
IMDB: 8.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Walking Dead SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S08E01

S08E02

S08E03

S08E04

S08E05

S08E06

s08e07

S08E08

S08E09

S08E10

S08E11:

S08E12:

S08E13:

S08E14:

S08E15:

S08E16:


Sinopsis The Walking Dead

Într-o lume terorizată de zombi, polițistul Rick Grimes încearcă să se scoată pe sine și pe ceilalți câțiva supraviețuitori din dezordinea post-apocaliptică dezlănțuită în lume.

Sezonul 8 al serialului The Walking Dead se pregăteşte de o schimbare faţă de cărţile de benzi desenate: anume o nouă poveste, una care va oferi fanilor un dram de noutate odată cu toamna următoare. Serialul cu zombi o propune pe Jadis (Pollyanna McIntosh) drept următorul erou negativ.

Cu noi fire epice readuse şi cu altele lăsate deoparte, sezonul 8 din The Walking Dead online subtitrat ar putea să fie unul dintre cele mai diferite comparativ cu benzile desenate de până acum, scrie inquisitr.com. Dacă luăm sezoanele anterioare drept etalon, atunci fanii TWD ştiu foarte bine că AMC este mereu gata să creeze personaje şi lumi noi pentru fani. Ceea ce înseamnă că unele personaje sunt menţinute, în timp ce altele sunt omorâte prematur. Scott Gimple, producător executiv şi coordonator, a dat fanilor un indiciu pentru Sezonul 8, unul care poate crea mai multă confuzie. Atenţie, urmează spoilere pentru sezoanele 7 şi 8!

Aşa cum mulţi dintre noi ştim, Jadis l-a trădat pe Rick şi comunitatea din Alexandria atunci când, în secret, s-a aliat cu Negan şi cu banda sa. În finalul de sezon 7, Jadis a schimbat foaia şi l-a dezarmat pe Rick într-un moment cheie din finalul sezonului. Iată portretul perfect de oportunist(ă) căreia nu îi pasă de principii. O persoană care calcă pe cadavre, Jadis trăieşte după principiul „ce am găsit e al meu”, însă face o mare greşeală atunci când îl trădează pe Rick Grimes. Rick se va lupta cu Salvatorii, dar la un moment dat se va întoarce să o caute pe Jadis, cu răzbunarea în minte. Şi ea ştie asta, aşa că va derula atacuri preventive contra lui Rick.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Walking Dead (2010)
Nota film
51star1star1star1star1star