The Visit (2015) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Vizita
Regia: M. Night Shyamalan
Scenariu: M. Night Shyamalan
Actori: Kathryn Hahn, Ed Oxenbould, Peter McRobbie, Olivia DeJonge
Anul: 2015
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 6.2


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Visit

Poate că Pământul nu a fost încă vizitat de extratereștri, dar de la inventarea radioului și a televiziunii, omenirea nu a încetat să emită semnale în spațiu, anunțându-și existența altor civilizații. Cu surse de informație extraordinare, filmul construiește un scenariu înspământător de credibil al primului contact pe Terra, începând cu cele mai simple întrebări: De ce vă aflați aici? Cum gândiți?

Un horror de tip found-footage, The Visit este povestea a doi frați care se bucură de o săptămână alături de bunicii lor, într-o izolată fermă din Pennsylvania. „Aici ora de culcare este 9.30. Ar fi o idee bună ca după această oră să nu ieșiți din cameră”, le spune bunicul nepoților, după care, așa cum probabil ne așteptam cu toții, lucrurile degenerează.

Este greu să vorbim despre orice filme de M. Night in aceste zile, fără a discuta traiectoria carierei sale, cum a început incredibil de puternic, cu un knock-out triplu al șaselea simț, Unbreakable, și semne, doar pentru a avea potențialul său risipit, sau cel puțin sub semnul întrebării, cu filme precum The Happening, The Last Airbender și după Pământ.