Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2 (2012) Online Subtitrat


Titlu Romania: Saga Amurg Zori de Zi Partea 2
Regia: Bill Condon
Actori: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Anul: 2012
Gen: Fantezie, Drama, Aventura
Durata: 115 minute
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Saga Amurg Zori de Zi Partea II – The Twilight Saga Breaking Dawn Part 2

Mult așteptatul film care încheie seria Saga Amurg, regizată de Bill Condon și câștigătoare a premiului Oscar, Saga Amurg: Zori de zi – Partea 2 scoate la iveală secretele și lămurește misterele acestei epopei năucitoare, care a fascinat milioane de oameni din întreaga lume. În Saga Amurg: Zori de zi – Partea 2, mămica Bella (Kristen Stewart) se trezește transformată, în sfârșit, în vampir.

În timp ce soțul ei, Edward (Robert Pattinson) este încântat de frumusețea, rapiditatea și de extraordinarul ei autocontrol, Bella însăși se simte mai vie ca niciodată. Iar destinul prietenului său cel mai bun, Jacob Black (Taylor Lautner), pare să fie întrepătruns cu cel al excepționalei sale fiice Renesmee (Mackenzie Foy). Apariția sa va uni familia extinsă, însă va și provoca forțe care amenință să îi distrugă pe toți.

Cu și mai multă pasiune; mister; luptă și acțiune decât filmele precedente; toate devenite blockbustere internaționale; Saga Amurg: Zori de zi – Partea 2 încheie celebra poveste despre dragoste; familie; curaj; putere și destin. Inspirate de cărțile de mare succes scrise de Stephenie Meyer; filmele au creat un adevărat fenomen cultural; având milioane de fani. A doua parte a adaptării cinematografice a romanului Breaking Dawn; scris de Stephenie Meyer; este regizată de Bill Condon; după un scenariu semnat de Melissa Rosenberg. În rolurile principale; Kristen Stewart; Robert Pattinson și Taylor Lautner.