Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


The Twilight Saga Breaking Dawn Part 1 (2011) Online Subtitrat


Titlu Romania: Saga Amurg Zori de Zi Partea I
Regia: Bill Condon
Actori: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Anul: 2011
Gen: Fantezie, Drama, Aventura
Durata: 117 minute
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Saga Amurg Zori de Zi Partea I – The Twilight Saga Breaking Dawn Part 1

Zori de zi 1, următorul episod al Sagăi Amurg, duce povestea de dragoste dintre Bella și Edward pe un făgaș aproape normal. Vampirul și muritoarea par să se bucure acum de o căsătorie aparent liniștită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădări și pericole negândite. După controversata nuntă, Bella și Edward pleacă în Rio de Janeiro pentru luna de miere. Rodul pasiunii lor nu se lasă mult așteptat, Bella rămânând imediat însărcinată. Și cum legătura lor nu ar fi trebuit să dea naștere unui urmaș, venirea pe lume a creaturii hibride aproape că o ucide pe Bella. Singura ei șansă de supraviețuire este ca Edward să o transforme în vampir.

Până să realizeze ce se întâmplă, Edward, Bella și fiica lor Renesmee ajung să fie vânați atât de Volturi, cât și de vârcolaci, iar războiul mocnit dintre clanuri este pe cale să se reaprindă. Saga Amurg: Zori de zi continuă aventura fantastică care a topit inimile tinerilor din întreaga lume, ultimele două capitole ale producției-fenomen fiind regizate de celebrul Bill Condon, laureat al premiilor Oscar pentru scenariul filmului Gods and Monsters.

Sunt fana, recunosc. Am citit cartile si am vazut primele 2 filme. Ultima carte mi-a placut cel mai mult, fiindca e finalul. “si am trait fericiti in aceasta mica, dar perfecta bucata de eternitate. Citez din cap, asa ca nu sariti daca am gresit. Eclipsa, cartea m-a cam enervat la unele parti, eu sunt team Edward.