Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Trader (2018) Documentar Online Subtitrat


Regia: Tamta Gabrichidze
An: Filme Online 2018
Gen: Documentare
IMDB: 6.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Trader

The Trader online subtitrat / Sovdagari este într-adevăr o fereastră mică. Totuși, în această ocazie, ea oferă un adevăr rece structurilor sociale create în alte părți ale lumii. În zonele rurale din Georgia, banii sunt valabili ca monedă. Sărăcia este plină, iar o valoare pe care poporul o depinde este cartofii. Da, legumicul este un mod de negociere și plată.

Documentarul invadează confortabil viețile acestor oameni, urmând Gele în satele uzate. Traderul / Sovdagari urmărește inițial comerciantul comerțului să-și aleagă cartofii și un amestec de îmbrăcăminte și alte obiecte. La scurt timp după aceea, se aventurează în zonele rurale. Prima persoană pe care o vedeți se uită direct în aparatul de fotografiat, ceea ce cred că a fost lăsat intenționat în editare. Pentru acești oameni, această realitate este normală, dovedind astfel că moneda poate fi absolut orice.

Cele mai izbitoare momente din acest documentar The Trader 2018 scurt sunt când îi vezi pe copii. În ciuda faptului că trăiesc în împovărarea sărăciei, ei par plini de energie și fericiți Fericirea lor oferă tristeții spectatorului că trăiesc într-o lume în care un comerciant, care nu este atât de bogat însuși, trebuie să comercializeze alimente pentru jucării. Eșaloanele superioare ale acestei societăți sunt cineva ca Gele, care folosește haine vechi, jucării și aparate pentru banca de cartofi. Există momente de tristețe; mai ales atunci când se întâlnește cu o doamnă foarte veche, care încearcă să negocieze o marfă cu valoare redusă pentru un răpitor: “Sunt bătrân și sunt singur. Vă rog. “Cu ambiția zero și viețile zdrobite de sărăcie, nu există timp pentru simpatie, se pare.