The Titan (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Lennart Ruff
Actori: Sam Worthington, Taylor Schilling, Tom Wilkinson, Agyness Deyn, Nathalie Emmanuel
An: Filme Online 2018
Gen: SF, Thriller
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Titan (2018)

O familie de militari ia parte la un experiment răsunător de îmbunătăţire genetică şi explorare cosmică. Rezultatele nu întârzie să apară, însă unele dintre ele sunt îngrijorătoare.

Ne e chiar asa rau…citisem de curiozitate cateva pareri si majoritatea erau negative. Filmul nu e rau, nu are prea multa actiune, nu are efecte iesite din comun…e un SF calm, usor de digerat, vizionabil. Iubitorii genului il vor aprecia, ceilalti probabil se vor plictisi. Mie mi-a placut si il recomand tuturor. Cel putin nota 7, merita! Incercati-l

Filmul The Titan online subtitrat începe de o poveste bună și vă așteaptă să transportați candidații la Titan. Dar mai mult film continuă; ritmul povestirii devine mai lent. Sfârșitul filmului nu este ceea ce vă puteți aștepta.

Dupa terminarea filmului The Titan online subtitrat; veti intelege ca toate antrenamentele (alergarea si scurgerea subacvatica) au fost absolut inutile! pentru că ați așteptat să vedeți că candidații vor face ceva special cu aceste cursuri de formare pe Titan; dar nu se întâmplă niciodată!

Există niște goose rău; cum ar fi la sfârșitul filmului pe care îl vedeți pe Rick Janssen (Sam Worthington) pe Titan; luna Saturnului; dar la fundal puteți vedea Saturn cu inelul lui! Arată Titanul ca o planetă departe de Saturn.