The Time of Their Lives (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Roger Goldby
Actori: Joan Collins, Pauline Collins, Franco Nero
An: Filme Online 2017
Gen: Comedie
IMDB: 5.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Time of Their Lives

Există pate și râsete în această poveste subțire, dar înălțătoare, despre cele două șanse pe care Joan Collins joacă un Hollywood-a fost și Pauline Collins este eternul Shirley Valentine. Regizorul TV, Roger Goldby, a scris o comedie The Time of Their Lives 2017 de drum de aur de ani de zile; care explorează prietenia, romantismul, greșelile din trecut și este suficient de puternic pentru a face ceva despre ei. Unele dintre filme sunt ușoare și se joacă în mod previzibil pentru râde; dar, surprinzător, acestea se îndreaptă spre un teritoriu mai profund, aducând patos și o margine care o ridică dincolo de așteptări. Și există Franco Nero, intactă cu oudele de farmec – și o coadă de cal.

Povestea The Time of Their Lives online subtitrat începe prin stabilirea realităților celor două personaje centrale care sunt în afară de poli. Helen (Joan Collins) este o fosta stea de film (gandeste Alexis Carrington din Dinastia) cu un rau prost; un temperament exploziv si o problema de baut. Priscilla (Pauline Collins) este tipărită ca o casnică britanică îngrijorată; al cărei soț Frank (Ronald Pickup) îi dă vina pentru o tragedie personală care a avut loc cu ani în urmă.

Astfel se întâmplă cele mai bune lucruri: din greșeală, spune Helen, când Priscilla se termină accidental în autobuzul care duce pe plajă Helen și un grup de cetățeni în vârstă. Dar Helen are o altă ordine de zi – intenționează să meargă la înmormântarea unui vechi prieten de regizor în Franța; sperând să înscrie un loc de muncă. “Va fi ca și Premiile Academiei. Un pic mai trist, dar nu foarte mult, “quips ea.