The Thin Red Line (1998) Online Subtitrat in HD 1080p


The Thin Red Line este povestea unui grup de soldati dintr-o companie de infanterie a armatei americane, care lupta in crancena batalie de la Guadalcanal, in Al Doilea Razboi Mondial. Razboiul insa este doar un pretext, filmul urmarind schimbarile, suferintele si descoperirile de sine pe care le incearca oamenii in situatii dificile.

Ajunsi in mica insula din Pacific pentru a inlocui soldatii din Infanteria Marina, cei din compania C vor avea parte de o experienta greu de uitat. De la debarcarea fara incidente, pana la plecarea de pe insula a supravietuitorilor; drumul lung al luptelor inversunate, udat din belsug cu sange, este descris cu deosebit talent de echipa de actori si realizatori.

The Thin Red Line nu este doar povestea uneia dintre cele mai importante batalii din Pacific, o batalie care avea sa intoarca soarta razboiului. Ca si romanul din care a fost inspirat – James Jones a fost unul dintre soldatii care au luptat la Guadalcanal – filmul exploreaza legaturile puternice, fie ele de prietenie sau de dusmanie.


Titlu Romania: La hotarul dintre viata si moarte
Gen: Drama, Razboi
IMDB: 7.6
Regizor(i): Terrence Malick
Actori: Jim Caviezel, Sean Penn, Nick Nolte


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


The Thin Red Line (1998) Online Subtitrat in HD 1080p
The Thin Red Line (1998) Online Subtitrat in Romana
The Thin Red Line (1998) Online Subtitrat in HD 1080p The Thin Red Line este povestea unui grup de soldati dintr-o companie de infanterie a armatei america
Editor's Rating:
5