The Terror (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: David Kajganich
Actori: Jared Harris, Ciarán Hinds, Tobias Menzies, Christos Lawton, Matthew McNulty
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama, Groaza
IMDB: 9.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Terror (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10Review The Terror (2018)

Inspirat de o poveste adevărată, The Terror online subtitrat se centrează pe o periculoasă expediție a Marinei Navale britanice într-un teritoriu încă neexplorat. Echipajul vrea să descopere Pasajul de nord-vest – calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord. Pe o vreme chinuitoare, având la dispoziție resurse limitate, din ce în ce mai puțină speranță și temându-se de necunoscut, echipajul este împins până la limite. The Terror online subtitrat ilustrează ce se poate întâmpla cu un grup de bărbați înghețați, izolați și blocați la capătul Pământului, care sunt disperați să supraviețuiască și care nu se luptă doar cu capriciile naturii, ci și între ei.

O producţie costisitoare a canalului AMC; ecranizarea apreciatului roman scris de Dan Simmons are toate şansele să-ţi captiveze atenţia.

Două nave împresurate de gheaţă; disperarea echipajului ameninţat să moară de frig şi foame; obsesia gloriei şi dorinţa de a-şi vedea; cu orice preţ; numele săpat în istoria marilor navigatori; trădare şi răzmeriţă. Acestea sunt doar câteva dintre preocupările romanului şi; implicit; ale ecranizării. Ideea de bază din serial The Terror online subtitrat se întrevede cu uşurinţă: condiţiile extreme vor dezvălui tot ce este mai eroic şi mai altruist în natura umană; dar şi ceea ce este mai abject. Şi spunem de la început că nu condiţiile extreme le lipsesc membrilor echipajelor celor două nave.