Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
Donatii Aprilie 2019: 10 euro din 40 euro hosting
  •  
  •  

The Sum of All Fears (2002) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Pericol absolut
Regia: Phil Alden Robinson
Actori: Ben Affleck, Morgan Freeman, Ian Mongrain
Anul: 2002
Gen: Actiune, Drama, Thriller
Durata: 124 minute
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Sum of All Fears (2002)

Ar putea teroriștii să detoneze o armă de distrugere în masă pe teritoriul american? Conform CIA, cel putin 20 de țări – jumătate din ele aflându-se în Orientul mijlociu și în sudul Asiei – au deja sau fabrică arme de distrugere în masă. Mai mult, este un lucru știut că zeci de mii de astfel de arme au fost construite și pregătite de lansare în timpul Războiului Rece. Până astăzi, conform unui raport publicat, există 164 de arme cu focoase nucleare transportabile care sunt de negăsit.

Avându-i în distribuția The Sum of All Fears pe Ben Affleck, în rolul agentului CIA Jack Ryan și pe Morgan Freeman în rolul directorului CIA William Cabot, Pericol absolut oferă o imagine foarte realistă cu privire la ce se poate întâmpla dacă o astfel de armă ajunge pe mâini greșite. Având în vedere și climatul politic actual, filmul dezvăluie cum teama se poate transforma în paranoia, stare ce îl împiedică pe om să mai gândească rațional.

Publicat în august 1991; în SUA; romanul The Sum of All Fears scris de Tom Clancy s-a aflat mai bine de șase luni pe lista bestseller-elor publicată de ziarul The New York Times și s-au vândut până în prezent peste șase milioane de copii. Este a patra carte de Tom Clancy care este ecranizată cu ajutorul producătorului Mace Neufeld. Precedentele trei filme; The Hunt for Red October; Patriot Games și Clear and Present Danger au strâns împreună peste 573 milioane de dolari în întreaga lume.