The Standups (2017) Serial Online Subtitrat


Actori: Dan Soder, Beth Stelling, Nate Bargatze
An: Seriale Online 2017
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Standups (2017) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06


Review The Standups (2017)

Vocile cele mai proaspete ale Comediei iau scena în LA pentru șase specialități de jumătate de oră, pline de glume, zâmbete și confesiuni ciudate.

Cu probabil; excepția lui Nikki Glasser din The Standups online subtitrat; cele 6 benzi desenate din această serie sunt oarecum necunoscute. Desigur; nu au niciun spectacol mare venind în Australia în curând. Din fericire; Netflix este capabil să ofere o platformă pentru ca acestea să fie transmise la nivel global. În timp ce o parte din material a căzut uneori neted; fiecare comic având niște minime la setul lor; au existat și câteva puncte mari.

Unul dintre cele mai bune aspecte ale acestei serii a fost acela că a dat doar un gust fiecărui comic – nu a existat nici un angajament major față de un comic pe care spectatorul nu la cunoscut. De obicei; aș rămâne în seturile de benzi desenate de siguranță pe care le cunosc bine și știu că mă voi bucura; mai ales dacă sunt pe cale să mă blochez pentru o specială de o oră. Tăiați-le fiecare mai aproape de marcajul de 30 de minute făcuse fiecare episod un pariu sigur. Dacă nu a fost așa de amuzant; cel puțin a fost scurt; iar următoarea este garantată a fi o experiență cu totul nouă.