The Spy Who Dumped Me (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Audrey și Morgan sunt cele mai bune prietene care ajung fara sa isi dea seama, într-o conspirație internațională atunci când una dintre femei descoperă că prietenul care a parasit-o, era de fapt un spion.

În primele minute de deschidere, The Spy Who Dumped Me online subtitrat sare de la un schimb de focuri în Vilnius, Lituania, la o petrecere de zi de naștere în Los Angeles. Audrey (Mila Kunis) implineste 30 de ani, chiar după o despărțire bruscă – prin intermediul unui text; de catre un tip slab pe nume Drew (Justin Theroux), a cărui profesie era un secret pentru Audrey. Titlul acestei comedii plăcute; uneori jignitoare, violentă, regizat de Susanna Fogel (care a scris scenariul cu David Iserson), nu este decat slaba.

Dar Drew, apare din nou in California pentru o noua misiune și pentru a se explica lui Audrey. Spionajul nu este idea principala a filmului The Spy Who Dumped Me, dar nici romantismul nu este. Da, există urmăriri prin diverse capitale europene și un alt agent secret drăguț pentru Audrey; ce filtreaza cu ea odata ce Drew nu mai este in peisaj; dar plotul filmului The Spy Who Dumped Me online subtitrat in romana ce face ca ideea sa mearga este relatia ei cu cea mai buna prietena Morgan (Kate McKinnon).


Titlu Romania: Spionul care mi-a dat papucii
Regia: Susanna Fogel
Actori: Mila Kunis, Justin Theroux, Kate McKinnon, Sam Heughan
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare