The Spectacular Now (2013) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Aici și acum
Gen: Comedie, Drama, Romantice
Producator(i): Scott Neustadter , Michael H. Weber
IMDB: 7.1
Regia: James Ponsoldt
Actori: Miles Teller, Shailene Woodley, Kyle Chandler


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Spectacular Now

Sutter Keely trăiește clipa și asta îi face bine. E în ultimul an de liceu, e fermecător, încrezător, sufletul petrecerilor, își iubește slujba de la un magazin de îmbrăcăminte pentru bărbați și nu are niciun plan pe viitor. După ce este părăsit de iubită, se îmbată și se trezește în curtea adolescentei Aimee Finicky. Ea e o tipă diferită: o tipă drăguță care citește literatură SF și nu are iubit. În timp ce Aimee visează la viitor, Sutter trăiește marea iluzie a spectaculosului prezent și, în ciuda diferențelor, ajung să se simtă atrași unul de altul.

Dupa titlul filmului ma asteptam la un scenariu iesit din comun, ceva inedit, insa alta a fost realitatea: o poveste a doi tineri, elevi de liceu in ultimul an care isi construiesc povestea lor de dragoste insa nu stiu nici unul si nici altul daca vor ramane impreuna dupa terminarea liceului.

O comedie presarata cu accente de drama care iti lasa un gust amar, la final. Si totusi aceasta este viziunea tanarului regizor, ce tinde sa iasa din tiparele comediilor romantice cu care eram obisnuiti, prezentand dragostea tinerilor de azi: tumultoasa, magica, ravasitoare, amara, vicioasa, ciudata, online/offline, simpla, controversata, indispensabila, dramatica si nu in ultimul rand, “spectaculara”.