Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Slumber Party Massacre (1982) Online Subtitrat


Regia: Amy Holden Jones
Actori: Michelle Michaels, Robin Stille, Michael Villella
An: 1982
Gen: Groaza
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Slumber Party Massacre

Trish Devereaux din The Slumber Party Massacre 1982 este o studentă de 18 ani. Ea decide să dea o petrecere în pijamale cât timp părinții ei sunt plecați pe timpul weekend-ului, dar un psihopat cu un burghiu a scăpat de la un spital de boli mintale și este pe urma sa și a prietenilor săi.

Motociclistul total de 80 de ani este o plimbare ciudată, dar distractivă.

Unele tinere doamne decid să arunce o întâlnire, doar pentru a avea niște loonie cu un stop în care să-i ucidă pe toți.

The Slumber Party Massacre online subtitrat este o plăcere de vinovăție a unui fan al lui Slasher; cu o margine destul de prostească! S-ar putea doar să adunăm asta de pe coperta DVD sau poster pentru acest film. Ea ia elementele previzibile ale filmului “stropi” și cu o lipsă totală de seriozitate are o mulțime de distracție cu ei. Este logic faptul că acest film a fost inițial scris; ca fiind o parodie slabă și că sincer încă funcționează bine ca o parodie. FX-ul de actorie, de regie și de specialitate sunt toate chestii de clasa B; dar în ansamblu acesta ajută mai degrabă decât să forțeze starea de spirit a filmului.

În orice caz, acest film este strict un film destul de bun pentru petreceri, cu siguranță, nimic care nu trebuie luat serios; ci doar sa bucurat de umor (atât intenționat cât și neintenționat) cu genul de groază.