The Skin of the Wolf – Bajo la piel de lobo (2017) Online Subtitrat


Regia: Samu Fuentes
Actori: Mario Casas, Irene Escolar, Ruth Díaz
An: Filme Online 2017
Gen: Drama
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Skin of the Wolf – Bajo la piel de lobo (2017)

Un barbat ce traia singur in munti isi cumpara o nevasta care sa-i umple singuratatea.

Martinón (Mario Casas) este un tip foarte dur; cu mai putini steroizi decat Jason Momoa, dar cam la fel de vorbaret. Plictisit de obsesia lui de a vana si de harpon, se decide, multumita indemnului prietenului sau Severino (Kandido Uranga),sa se avetureze in orasul vecin pentru a-si negocia la schimb blanurile pentru o nevasta.

Acesta este sfrasitul secolului al XIX-lea, vedeti voi, si astfel de lucruri erau permise atunci. Vanatoarea sa de negocieri il duce la Ubaldo (Armando Aguirre); care este dispus sa-si ofere fiica, Pascuala (Ruth Diaz), pentru pretul rezonabil. Si cum s-au inteles, au plecat impreuna in munti.

The Skin of the Wolf – Bajo la piel de lobo este, in primul rand, un studiu de caractere, si este sustinut prin uimitoarea prestatie a lui Mario Casas in rolul principal. El trece prin mediul dur cu o liniste de otel si este supus unei serii de incidente ce-l forteaza sa se maturizeze si sa evolueze. Solida distributie isi face treaba, dand spectacole fizic, de multe ori silentioase; dar filmul The Skin of the Wolf – Bajo la piel de lobo se datoreaza lui Casas si peisajului.

Fuentes, facandu-si debutul, are un stil intocmai ca al unui documentarist. Preferinta lui pentru stimularea casei de arta face ca The Skin of the Wolf sa fie ocazional o experienta dura si la durata de aproape doua ore ar putea fi si alertanta. Ceea ce nu putea fi, totusi, sunt muntii de neinduplecat, fotografiati excelent de Aitor Mantxola, in toata splendoarea lor impunatoare, rece, calma si relaxanta; fundalul uimitor al filmului The Skin of the Wolf – Bajo la piel de lobo este motivul cel mai convingator pentru a-l viziona.