Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Sense of an Ending (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Ritesh Batra
Actori: Jim Broadbent, Charlotte Rampling, Harriet Walter
An: 2017
Gen: Drama, Mister
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Sense of an Ending

Un om devine bântuit de trecutul său și ii este oferita o moștenire misterioasă care îl determină să-și reconsidere situația actuală din viață. The Sense of an Ending cere o mulțime de răbdare din partea audienței sale. Cei care stau pentru întregul film sunt în cele din urmă răsplătiți, dar există o mulțime de motive să renunțe inainte de final.

Ca și în filmul de debut al regizorului Ritesh Batra, The Lunchbox, The Sense of a Ending se axează pe un om ungur, mai vechi, unic. Totuși, Tony Webster de la Jim Broadbent este mult mai greu de iubit decât Saajan Fernandes din Irrfan Khan. A placea un actor nu este în nici un caz necesar pentru a vă bucura de un film, dar ajută publicul să investească în arcul povestirii; atunci când acel personaj (sau călătoria lui) nu este altfel convingătoare.

Bineînțeles, Tony trăiește singur, după ce a divorțat cu mult timp în urmă de soția lui Margaret (Harriet Walter). Singura lor fiica, Susie (Michelle Dockery), va da nastere la primul ei copil, dar a invatat sa nu astepte mult de la tatal sau.