Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Seduction of Misty Mundae (2004) Film Erotic Online Subtitrat


Regia: Michael Raso
Actori: Erin Brown, Julian Wells, Mario Duchi
An: 2004
Gen: Drama, Erotice, Romantice
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Seduction of Misty Mundae (2004)

Misty Mundae joacă rolul de “Misty”, o fată adolescentă nevinovată, care suferă de vîrstă sexuală la mâna mătușii ei mai vechi, mai înțelepte, Inga. Acest complot, așa cum este, îi oferă lui Misty o oportunitate enormă de a-și pierde inocența prin voyeurism, încercări sexuale tentative și, în cele din urmă, o scenă de iubire plină de lesbiene cu mătușa ei.

Dulce; inocente The Seduction of Misty Mundae film erotic online subtitrat. Este femeia care este blocată într-un ciclu perpetuu de a juca o fată tânără pe “vârful descoperirii sexuale”. Este lesbiană Lolita. Este femeia crescută cu corpul unei fete; care îi transformă pe unii bărbați în capăt. De aceea; fenomenul Mundae mi-a trecut prin mine.

Aventura ei sexuală se bazează pe jocul ei; fetița frumoasă. Pur și simplu nu funcționează pentru mine. Mi-a fost foarte amuzant faptul că în “Seducția lui Misty Mundae” se plânge lui Julian Wells că nu are sani și cum arată ca o fată tânără.

Adevărul adevărat este că lipsa ei de sânge funcționează în favoarea ei. Dacă trupul ei ar avea vreo femeie; ea nu ar fi la fel de populară ca azi. Nu ar mai fi “fată alături” Mundae; dacă ar fi arătat semne de maturitate. În “Seducția lui Misty Mundae”; regizorii au găsit în sfârșit rolul absolut perfect pentru ea.