Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
Donatii Aprilie 2019: 10 euro din 40 euro hosting
  •  
  •  

The Secret Life of Walter Mitty (2013) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Viaţa secretă a lui Walter Mitty
Gen: Aventura, Comedie, Drama
Producator(i): Steve Conrad, James Thurber
IMDB: 7.3
Regia: Ben Stiller
Actori: Kristen Wiig, Ben Stiller, Sean Penn


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Secret Life of Walter Mitty

Nimeni nu cunoaște cu adevărat puterea viselor interioare, din capul nostru, . . . până ce acestea ne inspiră realitatea. Le fel se întâmplă în reecranizarea contemporană, realizată de Ben Stiller, a uneia dintre cele mai influente povești fantastice din toate timpurile. Povestea naturii irezistibile a visului: VIAȚA SECRETĂ A LUI WALTER MITTY de James Thurber. Stiller a luat povestea de două pagini și jumătate, din anul 1939. Si a deschis-o într-o comedie a secolului 21 despre un bărbat care descoperă că viața sa reală este pe cale să fie bulversată de imaginea sa nebunească.

Acest Walter Mitty (Stiller) este un visător modern, un editor al unei reviste de fotografie care ia o vacanță mentală de la viața sa. Fără sare și piper dispărând într-o lume fantastică dominată de eroism. Romantism plin de pasiune și învingerea constantă a pericolului. Dar când Mitty și colega pe care o adoră în secret (Kristen Wiig) sunt pe punctul de a-și pierde locurile de muncă, Walter trebuie să facă ceva inimaginabil: să ia măsuri reale – începând o aventură mai mare decât toate visele sale.

Lui Stiller; VIAȚA SECRETĂ A LUI WALTER MITTY i-a oferit o șansă rară de a aborda o poveste americană importantă într-o manieră plină de prospețime; pentru noile vremuri. În timpul liceului a luat primul contact cu povestea lui Thurber – o poveste care. Imediat ce a fost publicată în The New Yorker; a avut un impact disproporțional cu lungimea sa. A inspirat o comedie cinematografică a anilor ’40; numeroase spectacole teatrale și a introdus sintagma „e un Walter Mitty” în limbaj; cu referire la oricine care mai mult visează cu ochii deschiși decât trăiește real.