Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Scent of Rain & Lightning (2017) Online Subtitrat


Regia: Blake Robbins
Actori: Justin Chatwin, Maggie Grace, Maika Monroe, Mark Webber (I), Bonnie Bedelia
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Mister, Western
IMDB: 6.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Scent of Rain & Lightning

Povestea The Scent of Rain & Lightning online subtitrat începe în anul 2009 în Oklahoma, când protagonista filmului, Jody Linder (Maika Monroe) primește vestea că Billy Croyle (Brad Carter), bărbatul care se presupune că i-a ucis tatăl (Justin Chatwin), și probabil și mama (Maggie Grace) pe când ea avea doar 8 ani, a fost eliberat și se îndreaptă spre orășel împreună cu fiul său Colin (Logan Miller), avocat de profesie, care a incercat tot timpul să-i dovedească nevinovăția. Tânăra va încerca să-și facă ordine în viață și să analizeze mai bine situația, pentru a ști cu adevărat ce s-a întâmplat în acea noapte nefericită.

De la saloanele din orașele mici până la câmpurile de pășunat din bovine până la drumurile rutiere din spate ale Vestului; The A Scent of Rain and Lightning este un memento a modului în care sa făcut.

Thriller-ul face cu siguranta o revenire. Cu filme The Scent of Rain & Lightning recente, cum ar fi Blue Ruin și Cold în iulie; oferind spectatorilor o doză rece de realism modern transpusă pe ecran; regizorul Blake Robbins oferă acum un mic uimitor de americană bazată pe mister, care aduce viața lui Nancy Pickard. Fanii cărții vor prefera, probabil, această versiune. Cum ar putea ei nu?

Cu o lentilă artistică care aminteste cu siguranță de lucrarea sa anterioară, The Sublime and Beautiful; sensul lui Robbins pentru un peisaj eficient din punct de vedere vizual; și personajele morale ambigue lovește o notă notabilă cu acest ultim film The Scent of Rain & Lightning. În loc să se odihnească la mărimea ultimei sale trăsături, Robbins își pune privirile și mai mult și creează unul dintre cele mai bune studii de caractere din anul 2017.