Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Ritual (2017) Film Online Subtitrat


Regia: David Bruckner
Actori: Rafe Spall, Arsher Ali, Robert James-Collier
An: Filme Online 2017
Gen: Groaza
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Ritual

Patru tineri din The Ritual 2017 pleaca să se plimbe prin sălbăticia scandinavă, principalul motiv pentru care merg acolo fiind acela de a onora pe unul dintre prietenii lor, care a murit recent într-un mod tragic și foarte violent.

Cu toate acestea, terenurile virgine și împădurite pe care le traversează și problemele care rezultă din lipsa de pregătire a grupului de excursioniști, determină pierderea lor în imensitatea locului. La început, entuziasmați de peisajul incredibil, totul pare să meargă bine, însă curând liniștea lor este deranjată atunci când dau peste cadavrul unui urs care tocmai a fost ucis brutal.

În disperare, ei sfârșesc prin a găsi o colibă dărăpănată, al cărei interior ascunde urme de ritualuri ancestrale și sacrificii păgâne dedicate unei prezențe care locuiește încă pădurea. O prezență malefică necunoscută le urmărește fiecare pas și începe să-i hărțuiască, dându-le avertismente agresive să plece. În timp ce situația escaladează, oare cum se va sfârși coșmarul tinerilor?

Ceea ce am descoperit a fost o afacere tensionată și bine făcută, care a dat tot ce a promis. Ține tensiunea până la capăt și o parte din cinematografie și audio au adus într-adevăr teatrul la viață.

Abilitatea de a acționa prin tot parcursul și a avut doar sari suficient pentru a opri să devină previzibil. Scenariu bine regizat și mare … o parte din banter a fost foarte bine făcut și ne-a făcut să ne chinuim.

Piesele care conțin flashback-uri și halucinații au fost foarte bine realizate. Am citit câteva recenzii despre un așa-zis sfârșit sfârțit, pentru mine m-am gândit că sfârșitul a fost în zadar al filmului The Ritual online subtitrat.