Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Ritchie Blackmore Story (2015) Online Subtitrat


Regia: Alan Ravenscroft
Actori: Ed Eales White, Ritchie Blackmore, Steve Lukather
An: 2015
Gen: Documentare
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Ritchie Blackmore Story

The Ritchie Blackmore Story este un documentar despre legendarul chitarist Ritchie Blackmore, care este cel mai bine cunoscut pentru munca sa cu trupele rock Rainbow și Deep Purple.

Povestea lui The Ritchie Blackmore Story online subtitrat începe cu unul dintre cele mai iconice riffuri de chitară ale tuturor timpurilor, deschiderea fuzzy și forțată la “Smoke on the Water” de la Deep Purple, o riff pe care Total Guitar la numit odată ca al patrulea cel mai mare din întreaga istorie a rockului.

Și totuși câți fanii obișnuiți ai rock-ului in documentare online, și poate chiar și această melodie în sine; știu că Blackmore era responsabil pentru asta? Acesta este unul dintre genurile de deconectări ciudate care informează acest document documentar biografic; foarte plăcut, care poate elidează puțin prea mult din viața timpurie a lui Blackmore pentru a ajunge la “lucrurile bune”; dar care oferă o prezentare convingătoare a unuia dintre cele mai multe subapreciați “zeii chitari” ai muzicii contemporane.

În timp ce există o dramă tipică de rock pe scenă în diferite momente de-a lungul povestirii The Ritchie Blackmore Story; cel puțin unele dintre acestea vor fi deja cunoscute de actorii de la Deep Purple; ceea ce într-adevăr informează această piesă este respectul profund pe care alți muzicieni în general și chitaristi, pentru Blackmore.

Există o serie de capete de vorbire proeminente împrăștiate pe tot parcursul documentarului; proclamând că Blackmore este “albul Hendrix” și, după cum reiese din clipurile uriașe de arhivă prezentate, este o afirmație precisă.