The Ridiculous 6 (2015) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Western
Scenariu: Tim Herlihy, Adam Sandler
IMDB: 4.8
Regizor(i): Frank Coraci
Actori: Steve Buscemi, Adam Sandler, Taylor Lautner, Terry Crews, Jorge Garcia


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Ridiculous 6 (2015)

In Vestul salbatic un copil ramas prea devreme fara mama, Tommy (Adam Sandler), este crescut intr-un trib de indieni. Ajuns la maturitate, Tommy alias White Knife, afla cine este adevaratul tata: Frank Stockburn (Nick Nolte). Cand totul parea ca merge foarte bine, tatal lui este rapit de o banda de talhari care doresc sa recupereze de la acesta o mare suma de bani. Pornit intr-o misiune de salvare a tatalui sau, Tommy descopera inca 5 copii ai aceluiasi Frank Stockburn.

Asa ca cei 6 frati din The Ridiculous 6 online subtitrat formeaza o noua banda ce porneste in misunea de salvare a tatalui. Asemanatori doar prin faptul ca sunt ridicoli, Ramon, Lil’ Pete, Danny, Chico, Herm si Tommy vor forma o noua banda careia i se va spune ”Cei 6 ridicoli”.

Folosind elementul parodic Frank Coraci realizeaza un film The Ridiculous 6 online subtitrat in care cliseele filmelor western (cele cu cowboys si indieni cum le spunem noi); sunt ridiculizate la maxim. Uneori grostesc; alteori amuzant; alteori dus mult prea in ridicol; The Riculous 6 a starnit reactii negative din partea criticilor; desi are parte de o distributie de exceptie Adam Sandler; Nick Nolte; Rob Schneider; Steve Buscemi; Harvey Keitel; Danny Trejo si multi altii.

Chiar daca are cronici negative; filmul lui Coraci va reusi sa-i amuze si sa-i destinda pe cei care iubesc genul parodic si umorul primar; grotesc; ridicol si pe alocuri chiar vulgar.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Ridiculous 6 (2015)