The Resident (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Amy Holden Jones, Hayley Schore, Roshan Sethi
Actori: Tasso Feldman, Matt Czuchry, Emily VanCamp
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Resident SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10

s01e11

S01E12

S01E13

S01E14


Sinopsis The Resident

The Resident este un nou serial dramă despre medicii rezidenţi care învaţă medicina. În rolul principal îl avem pe Matt Czuchry iar dacă aţi urmărit serialul “The good wife” (Soţia perfectă) o să vă aduceţi aminte că l-aţi văzut în rolul lui Cary Agos. Tot în rol principal îl vedem şi pe Manish Dayal, care s-a născut în Carolina de Sud, dar părinții lui sunt din Gujrat, India.

The Resident, este un serial promiţător şi ne relatează într-un mod deosebit despre viaţa medicilor şi a îngrijirii medicale corporatiste. În serial putem vedea şi o parte întunecată revigorantă a rezidenţilor de la medicină şi nu numai: tinerii profesioniști ce au scopuri înalte, urgențe medicale dramatice. Conrad Hawkins, jucat de Matt Czuchry este un doctor grozav dar nonconformist. Lui îi este atribuit un un rezident Devon Pravesh (jucat de Manish Dayal).

Astfel, serialul drama The Resident este unul dintre cele mai noi şi interesante seriale apărute cu şi despre medici.

Cand am vazut prima oara trailerul la aceasta noua serie, am fost instantaneu intrigata pentru ca mi-a amintit oarecum de episoadele vechi din Grey’s Anatomy. Grey’s Anatomy se axeaza mai mult pe operatii si viata amoroasa a doctorilor, iar The Resident se concentreaza asupra a ceea ce se intampla in spatele usilor inchise si de ceea ce fac unele spitale pentru a se umple de bani de pe urma pacientilor. Vom vedea medici buni carora le pasa de pacientii lor si altii care sunt mai preocupati de cat de multi bani vor iesi de pe urma lor. Pana acum au aparut doar patru episoade, de fapt cinci (pe care nu am apucat sa-l vad), si pot spune ca pe mine serialul m-a prins.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Resident (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray