The Resident (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Amy Holden Jones, Hayley Schore, Roshan Sethi
Actori: Tasso Feldman, Matt Czuchry, Emily VanCamp
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 6.9


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Resident SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10

S01E11

S01E12

S01E13

S01E14


Sinopsis The Resident

Rezidentul (în mod oficial “Orașul”) se bazează pe un medic tânăr idealist care începe prima zi de rezidență sub supravegherea unui rezident senior care pare dur și strălucitor, dar se dovedește a fi un psihopat viclean și mortal. Proiectul se ocupă de genul dramei medicale, fiind comparat cu ceea ce a făcut The Shield pentru proceduralele poliției.

Centrele rezidențiale din jurul doctorului Conrad Hawkins, băiatul rău rezident care iubește să facă medicina pe cale neconvențională. El este responsabil de a învăța mai mulți doctori care sunt noi în domeniul medicinei, în timp ce se confruntă cu băiatul de aur al spitalului, dr. Solomon Bell, care este cu mult peste vârful lui, dar încă încearcă o intervenție chirurgicală în detrimentul vieții pacientului.

Bell este interpretat de minunatul Bruce Greenwood, care se află într-un rol care este în mod clar sub talentul său și totuși reușește să fie una dintre cele mai interesante povești care se ridică la vârful acestei drame mediocre. De acolo, spectatorul poate vopsi după numere povestirile pe care le vor întâlni săptămânal.

Ele sunt blande și personajele sunt ușor de uitat, parțial pentru că nu sunt foarte bine scrise și, de asemenea, pentru că scriitorii au simțit nevoia de a avea aproape toată complotul în jurul valorii de Dr. Hawkins. Doar de la pilot, Hawkins reușește să rezolve toate problemele de la medici care nu reușesc să-l înconjoare și să găsească încă timp pentru coitusul spitalului cu caracterul lui VanCamp.