The Rendezvous (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Amin Matalqa, Annemarie Jacir
Actori: Stana Katic, Raza Jaffrey, Alfonso Bassave
An: 2016
Gen: Actiune, Aventura
IMDB: 5.4


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Rendezvous

Acest film are câteva probleme de complot și există câteva scenarii pivotale care nu au fost executate perfect, dar este atât de fermecătoare încât este ușor să ignori orice defecte și să fii măturat de cinematografia care îți taie răsuflarea, de către cei doi actori principali.

Katic și Jaffrey au un fel de chimie pe care fiecare filmator o visează pentru conducerea lor romantică, dar foarte puțini ajung. Există o atmosferă atât de distinctă în vechiul Hollywood la interacțiunile lor. Incât te face nostalgic pentru vechile vremuri când filmele erau acolo pentru a oferi distracție și distracție. Nu te-au cântărit cu pietre și realism ferm. Banterul lor este plin de vrăjitorie și ritm bine. Fără să vă simțiți forțați sau clise și, uneori, modul dvs. De gândire modern ar dori ca scenariul să permită reacții emoționale mai profunde la subiectul respectiv. Este farmecul lor necontestat și jucăușul care fac acest film util.

Este, de asemenea, răcoritoare pentru a vedea un om musulman-american ca erou romantic, care lucrează pentru guvern, cochetează glume lame, perie stereotipuri cu nonchalance, roagă ochii în frustrare la ideologia religioasă extremă, și acte generale ca un tip obișnuit care găsește el însuși într-o aventură sălbatică, cu o groapă obișnuită, care se întâmplă să fie evreică. (Această dinamică a fost mult mai accentuată și a fost explorată cu mult mai multe detalii în cartea pe care se bazează acest film, “O nouă melodie” de Sarah Isaias, dar nu este tratată ca o mare afacere în film, dar, de asemenea, a fost ciudat încurajator în același timp.