Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Redeemed and the Dominant Fittest on Earth (2018) Online Subtitrat


Regia: Heber Cannon, Mariah Moore
Actori: Justin Bergh, Dave Castro, Katrin Tanja Davidsdottir
An: Filme Online 2018
Gen: Documentare
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Redeemed and the Dominant Fittest on Earth (2018)

In anul 2017 cei mai buni sportivi din lume au participat la cel mai greu concurs de anduranta de CrossFit. Filmul captureaza drama atletilor de top in fata obstacolelor. Emotiile sunt mari cand mai multi atleti australieni ajung in top.

Fitness-ul este strans legat de culturism, fapt ce justifica existenta unei unice federatii de specialitate. Trebuie spus de la inceput ca acest sport nu se adreseaza exclusiv reprezentantelor sexului frumos, desi acestea sunt mai usor atrase de ideea tonifierii muschilor si a arderii caloriilor. Barbatii prefera adesea masa musculara si putina burtica nu-i deranjeaza. Fiecare este liber sa opteze pentru imaginea care considera el ca-l reprezinta cel mai bine. Oricum, culturismul si fitness-ul nu sunt doar compatibile, ci si complementare.

Contrar presupunerilor unora, fitness-ul nu este doar un culturism cu greutati mai mici si rezultate pe masura. Folosirea de greutati mai mici in antrenamentele de fitness este doar o diferenta intre cele doua tipuri de activitati sportive, e drept, usor de observat.

Fitness-ul este pentru corpul uman ceea ce reglajul fin este pentru un aparat electronic. El reprezinta o conditie pentru a arata si a ne simti mai bine. Cum gusturile difera; doza de subiectivism va fi foarte mare in definirea conceptelor de a “arata bine” si “a se simti bine”; motiv pentru care si antrenamentele vor fi diferentiate in functie de caracteristicile individuale ale practicantilor: varsta; sexul; greutatea; inaltimea; capacitatea de efort; sanatatea organismului; scopul urmarit.