Ferma – The Ranch (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Jim Patterson, Don Reo
Actori: Sam Elliott, Ashton Kutcher, Danny Masterson, Debra Winger
An: 2016
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Ranch SEZONUL 3 Online Subtitrat:


s03e01

s03e02

s03e03

s03e04

s03e05

s03e06

s03e07

s03e08

s03e09

s03e10


Sinopsis Ferma – The Ranch (2016)

Colt nu a reușit în cariera de atlet profesionist. Acum își ajută tatăl și fratele să mențină ferma pe linia de plutire și încearcă să-și găsească locul în familie.

Veşti proaste pentru fanii The Ranch, cei de la Netflix anunţând că actorul Danny Masterson a fost concediat din serial în urma acuzaţiilor de viol ce au fost aduse la adresa sa. Este cunoscut faptul că cei de la Netflix doresc a se ţine cât de departe se poate de scandalul sexual izbucnit în State în urmă cu câteva săptămâni. Alături de Ashton Kutcher, Masterson este şi unul dintre producătorii serialului, o decizie cu privire la implicarea sa din spatele camerelor de filmare urmând a fi comunicată în viitorul apropiat.

Concedierea lui Masterson este una cu efect imediat; ieri; 4 decembrie; fiind ultima zi de filmări pentru acesta. Jameson ‘Rooster’ Bennett; personajul său; va continua să apară în sezonul 2B (part 4) precum şi în prima parte a sezonului 3; primele nouă episoade din 3A fiind deja filmate. Rămâne de văzut cum va fi scrisa ieşirea personajului din serial; producţia urmând a fi reluată la începutul lui 2018; fără el.

Actorul este acuzat că a violat patru femei la începutul anilor 2000; cazul său fiind investigat de Poliţia din Los Angeles de la sfârşitul anului trecut; când trei femei au depus plângeri împotriva sa; acestea venind în sprijinul primei victime care a făcut un astfel de demers în 2004; caz clasat la scurt timp. Expunerea mediatică a investigaţiei este una cu atât mai mare; fiind cunoscut faptul că Masterson este membru al Bisericii Scientologice; precum şi trei dintre presupusele sale victime.