The Rain (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Jannik Tai Mosholt, Christian Potalivo, Esben Toft Jacobsen
Actori: Iben Hjejle, Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard, Lukas Løkken
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Thriller
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Rain (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08



Review The Rain (2018)

La șase ani după ce un virus agresiv decimează populația Scandinaviei, doi frați caută un refugiu și posibile răspunsuri alături de alți tineri supraviețuitori.

Succesul serialelor cu scenarii (post)apocaliptice incurajeaza cresterea productiilor pe aceasta nisa. Pana la urma, The Walking Dead a ajuns la sezonul 9, The 100 intra in curand in al 5 lea an si Firefly, Revolution etc au adus propria perspectiva despre sfarsitul lumii, desi nu au avut prea mult timp de afisare pe micul ecran.

Cu The Rain, Netflix intregeste portofoliul de productii straine (Narcos, 3%, Dark) si vine cu o alternativa la scenariile care prezinta un univers de dupa decimarea populatiei. Mai degraba o distopie, una care aminteste cel putin la atmosfera de cele mai intunecate serii nordice (ne-au obisnuit cu detalii grafice si nu dezamagesc nici aici – inlocuiesc crimele cu suspansul si cu un ucigas absent). Vorbim despre multe secvente umbroase, despre detalii oferite cu picatura de unde retii doar ca ploaia te poate ucide. La propriu – din fericire este ceva mai mult decat atat.

The Rain te prinde inca de la inceput. Daca ai vazut trailerul si stii deja despre ce este vorba, inca sunt surprize rezervate in poveste. Iar asta este bine, pentru ca nu s-au risipit ideile ofertante, asta incurajandu-ma sa cred ca inca avem multe de vazut.