The Pearl of Africa (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jonny von Wallström
An: 2016
Gen: Documentare, Aventura, Drama
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Pearl of Africa (2016)

Filmul captează o luptă intimă pentru dreptul la iubire. Filmul urmeaza o fată transexuala din Uganda, forțată să-și părăsească țara.

Realizând ca unele dintre cele mai îngrozitoare legi anti-LGBT din lume, inclusiv cele care amenință viața în închisoare pentru homosexualitate și moarte pentru infractorii repetate, Uganda a stimulat o cultură sistemică de ură. Unul care a forțat pe cei din comunitatea LGBT, cum ar fi Cleopatra Kambugu, o tânără transexuala, să devină prizonieri în propria lor casă.

Observată de un tabloid popular în orașul său din Kampala; Cleopatra; la fel ca mulți alții în situația ei dificilă; nu mai poate trăi viața normală pe care o dorește cu prietenul său Nelson. Ea și-a pierdut locul de muncă și a fost respinsă de rudele care se tem de ramificațiile care ar putea veni dacă sunt asociate cu ea. Frica de violență; dintre care unele au dus deja la moarte; în mâinile celor care urmează o mentalitate scazuta; ea este obligată să fugă din tara ei.

Filmul The Pearl of Africa spune povestea lui Cleopatra; în timp ce se pregătește să se supună unei intervenții chirurgicale de confirmare a genului și se luptă cu reverberațiile legilor notorii; The Pearl of Africa pune o față umană la o situație dificilă a persoanelor transexuale din Uganda.

Cel mai uimitor aspect al filmului The Pearl of Africa regizorului Jonny von Wallström nu este retorica si plină de ură pe care demonstranții protestatari anti-LGBT speculează; ci mai degrabă că filmul este de fapt o poveste de dragoste bogată emoțional. Concentrându-se pe relația dintre Cleopatra și Nelson; von Wallström lovește punctul de plecare de acasă; indiferent de țara noastră de origine sau de orientarea noastră sexuală; merităm totuși dreptul și libertatea de a putea iubi pe cine vrem.

PortalulTauTV.com
The Pearl of Africa (2016) Online Subtitrat in Romana
The Pearl of Africa (2016)
Editor's Rating:
3