Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Path (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Jessica Goldberg
Actori: Hugh Dancy, Aaron Paul, Michelle Monaghan, Adrian Black, Hannah Cabell, Kyle Allen, Patch Darragh, Clark Middleton, Ali Ahn
Anul: 2016
Gen: Drama, Seriale Online
Durata: 60 minute
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E09

S03E10

S03E11

S03E12

S03E13Sinopsis The Path

În centrul atenţiei este un cult, mişcarea meyeristă, ai cărei membri aşteaptă cu nerăbdare ca liderul mişcării, retras într-un ashram din Peru. Să termine transcrierea perceptelor religioase de inspiraţie divină. Până atunci, membrii mişcării fac tot posibilul să sară în ajutorul celor la nevoie. Exact aşa începe povestea: într-o localitate devastată de o tornadă ajunge un convoi al mişcării. Iar salvatorii ajută eficient şi organizat răniţii şi pe cei prinşi între dărâmături, totul sub privirea responsabilului local, carismaticul Cal Roberts (Hugh Dancy).

Nu te aştepta la elemente supranaturale în The Path. Serialul creat de Jessica Goldberg porneşte de la premisa unei organizaţii religioase binevoitoare. Urmărindu-i membrii luptând cu tentaţia sau neîncrederea în strictele reguli ale fondatorului. Pe lângă Cal Roberts, un rol foarte important îl are Eddie Lane (Aaron Paul). Un tată de familie care va suferi o criză de credinţă şi va începe să pună sub semnul întrebării Adevărul mişcării.

Familia Lane este centrul complicatelor relaţii din serial. Eddie este însurat cu Sarah (Michelle Monaghan). Si ea un lider al mişcării. Când criza de credinţă îl va determina pe Eddie să caute o fostă membră a cultului. Sarah este sigură că Eddie o înşeală, ceea ce pune în mişcare un proces complicat pentru ca Eddie să fie reprimit în sânul familiei. Faptul că la un moment dat în trecut Sarah a trebuit să aleagă între Eddie. Si Cal complică şi mai mult lucrurile în acest trio care relaţionează diferit la nivel social, personal şi religios.