Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

The Outsider (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Martin Zandvliet
Actori: Jared Leto, Tadanobu Asano, Kippei Shîna
An: Filme Online 2018
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Outsider (2018)

Un american își abandonează stilul de trai și adoptă codul japonez al onoarei alăturându-se lumii yakuza. Jared Leto (Suicide Squad) joacă în rolul principal.

Aceasta The Outsider online subtitrat este povestea unui soldat american care si-a petrecut o buna perioada din timp la puscarie si este apoi eliberat din inchisoare datorita implicarii colegului sau de celula care face parte din faimoasa si temuta organizatie Yakuza. Datorita acestui serviciu care i-a fost facut, el isi arata gratitudinea fata de Yakuza intr-un mod in care ii va fi necesar sa invete sa se descurce prin lumea ticsita de criminali.

Ar fi trebuit să fie grozav. Ca un concept; peștele din poveste apă este un încercat și testat formula; iar setarea în Yakuza în post-WW2 Japonia a fost posibil; o alegere inspirată. Cu toate acestea; nu sa îndrăgostit nicăieri destul de adânc în aceste idei și; în schimb; a rămas foarte mult în exterior. Poate că a fost o alegere a cineaștilor; ci ca un dispozitiv de povestitor; care funcționează numai pentru caracterele; nu publicul. Trebuie să fim lăsați înăuntru.

Am fost încântat de acest film The Outsider online subtitrat pentru că a fost ridicat în urmă cu câțiva ani pe lista neagră și părea să fie genul meu de poveste. Nu știu dacă ideea a venit din 1979 filmul cu același nume Tony Luraschi despre un tânăr american care unește IRA; care se afla profunzimii sale; dar există multe similitudini evidente; și nu doar în titlu. Problema cu acest film; totuși; este că nu a avut același conflict sau evoluție dramatică. Lucrurile s-au întâmplat și ne-am alunecat împreună cu protagonistul lui Jared Leto; Nick.