The Originals (2013) Serial Online Subtitrat


Regia: Julie Plec
Actori: Danielle Campbell, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Daniel Gillies, Joseph Morgan
An: 2013
Genuri: Seriale Online, Groaza, Fantezie, Drama
IMDB: 8.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Originals SEZONUL 5 Online Subtitrat:


S05E01

S05E02

S05E03

S05E04

S05E05

S05E06

S05E07

S05E08

S05E09

S05E10

S05E11

S05E12

S05E13


Sinopsis The Originals

The Originals online subtitrat este spin-off-ul serialului The Vampire Diaries. În acest nou serial The Originals produs tot de CW se urmărește viața primilor vampiri din istorie, personajul principal este hibridul Klaus care, întorcându-se în orașul pe care l-a construit, dorește să dețină din nou controlul asupra orașului de care avusăse grijă (în absența sa) Marcel, un vampir transfornat de către Klaus. Serialul este cu atât mai interesant având în vedere că hibridul Klaus așteaptă un copil cu o fată vărcolac (Hayley, viitori părinți nu au niciun sentiment unul pentru celălalt).

Dar ce se va întâmpla când Elijar (fratele original) se va îndrăgostii de Hayley? Când Rebecka (sora fraților) va complota impotriva lui Klaus? Dar când vrăjitoarele vor dori să preia comanda orașului? Și întrebarea care îi macină pe toți cei care au urmărit și The Vampire Diaries (unde a fost prezentată prima dată povestea) se va întoarce în serial Kol (cel mai mic dintre frați dar și singurul la fel de nemilos ca fratele său Klaus)?


Sezonul 5 ultimul din The Originals

Relația dintre Klaus (Joseph Morgan) și Hope (Danielle Rose Russell) s-a răcit. Klaus a tăiat toate contactele cu fiica cu câțiva ani înainte de acțiunea din sezonul 5. Este o problemă pe care încearcă cu tărie să o remedieze, iar Hope este un Mikaelson pe care chiar nu vrei să-l subestimezi.

Hayley (Phoebe Tonkin) a primit o chemare nouă și un nou iubit. Povestea de dragoste dintre Hayley și Elijah (Daniel Gillies) s-a încheiat în sezonul 4, iar când o vom revedea pe Hayley în noul sezon, ea va fi cu ochii pe un nou personaj: Declan (Torrance Coombs). Nu e exclusă însă o împăcare cu Elijah, până la final. În afara vieții amoroase, Hayley va avea și alte probleme, având în vedere cât de implicată va fi în menținerea „păcii” în comunitatea din New Orleans.

Caroline Forbes (Candice Kinge) va trece de partea celaltă. Deși povestea lui Caroline s-a încheiat în serialul The Vampire Diaries, ea va avea totuși parte de un „epilog” în acest sezon. Va apărea în cel puțin trei episoade, inclusiv primul din sezonul cinci, episod în care Caroline îl va întâlni pe Klaus în Europa. Ea îl va învăța pe acesta cum să fie un tată mai bun.
Kol (Nate Buzolic) și Davina (Danielle Campbell) sunt căsătoriți. În ultima lui scenă din sezonul 4, Kol cumpara un inel de logodna cu diamante pentru Davina. Este doar o chestiune de timp, însă, până când dramele din familia Mikaelson îi vor strica toate apele.

Marcel (Charles Michael Davis) nu și-a încheiat treaba în New Orleans. Poate că s-a dus după Rebekah (Claire Holt) în New York pentru a da o șansă relației lor, dar gândul lui Marcel este la New Orleans. Din păcate, Rebekah nu este e de altă părere.