The Originals (2013) Serial Online Subtitrat


Regia: Julie Plec
Actori: Danielle Campbell, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Daniel Gillies, Joseph Morgan
An: 2013
Genuri: Seriale Online, Groaza, Fantezie, Drama
IMDB: 8.3


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Originals SEZONUL 5 Online Subtitrat:


S05E01:

S05E02:

S05E03:

S05E04:


Sinopsis The Originals

The Originals online subtitrat este spin-off-ul serialului The Vampire Diaries. În acest nou serial produs tot de CW se urmărește viața primilor vampiri din istorie, personajul principal este hibridul Klaus care, întorcându-se în orașul pe care l-a construit, dorește să dețină din nou controlul asupra orașului de care avusăse grijă (în absența sa) Marcel, un vampir transfornat de către Klaus. Serialul este cu atât mai interesant având în vedere că hibridul Klaus așteaptă un copil cu o fată vărcolac (Hayley, viitori părinți nu au niciun sentiment unul pentru celălalt).

Dar ce se va întâmpla când Elijar (fratele original) se va îndrăgostii de Hayley? Când Rebecka (sora fraților) va complota impotriva lui Klaus? Dar când vrăjitoarele vor dori să preia comanda orașului? Și întrebarea care îi macină pe toți cei care au urmărit și The Vampire Diaries (unde a fost prezentată prima dată povestea) se va întoarce în serial Kol (cel mai mic dintre frați dar și singurul la fel de nemilos ca fratele său Klaus)?

Parerea mea este ca nu o sa poate fi vreodata ca TVD adica in TVD era/este/va fi un trio cu adevarat. Adica nu poti sa compari TO cu TVD. Nu numai ca in TVD este trio-ul ala beton doar ca la TVD au fost mai multe evenimente dinalea cu petreceri. Au stiut cum sa te tine in suspans. Nu zic ca TO nu te tine in suspans pentru ca ar insemna sa ma mint pe mine. Dar sa fim seriosi: TO nu poate fi niciodata ca TVD pentru ca de la TVD s-a produs si TO. Eu, sincera sa fiu nu ma asteptam sa mai apara un serial asa.