The Only Living Boy in New York (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Marc Webb
Actori: Callum Turner, Kate Beckinsale, Pierce Brosnan
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 6.3


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Only Living Boy in New York

The Only Living Boy in New York urmărește povestea unui tânăr absolvent care caută îndrumarea unui vecin excentric. In timp ce viața lui este dată peste cap de amanta tatălui său. Thomas Webb, fiul unui editor și a soției sale artiste. Tocmai a absolvit colegiul și încearcă să-și găsească locul în lume. Mutându-se din apartamentul părinților lui din Upper West Side în Lower East Side. El se împrietenește cu vecinul său W.F. Gerald, un scriitor alcoolic care împărtășește înțelepciunea lumii, alături de niște shot-uri sănătoase de whisky.

Lumea lui Thomas începe să se schimbe atunci când descoperă că tatăl său are o relație cu o femeie seducătoare mai tânără. Hotărât să rupă relația, Thomas ajunge să aibă o aventură cu amanta tatălui său. Lansând un lanț de evenimente care vor schimba tot ceea ce el crede că știe despre sine și familia sa.

Acest film ar fi putut cu siguranta reda mult mai bine trairile si incarcatura psihologico-emotionala atat pe taram sentimental-erotic inclusiv cu nuante MAI ALES INITIALE de furie-gelozie a foarte tanarului si neexperimentatului Thomas Webb atunci cand descopera relatia amoroasa extraconjugala a tatalui sau cu extrem de seducatoarea (in special ca si aspect fizic si profunda atractivitate) si mult mai tanara Johanna, cat si pe taramul unei redari mult mai reusit-artistice si mai firesc profundei MARI SURPRIZE PSIHOLOGICE pe care o traieste spre final vis-a-vis de adevarata identitate a batranului scriitor alcoolic W.F. Gerald.