The Only Living Boy in New York (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Marc Webb
Actori: Callum Turner, Kate Beckinsale, Pierce Brosnan
An: 2017
Gen: Drama
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Only Living Boy in New York

The Only Living Boy in New York urmărește povestea unui tânăr absolvent care caută îndrumarea unui vecin excentric. In timp ce viața lui este dată peste cap de amanta tatălui său. Thomas Webb, fiul unui editor și a soției sale artiste. Tocmai a absolvit colegiul și încearcă să-și găsească locul în lume. Mutându-se din apartamentul părinților lui din Upper West Side în Lower East Side. El se împrietenește cu vecinul său W.F. Gerald, un scriitor alcoolic care împărtășește înțelepciunea lumii, alături de niște shot-uri sănătoase de whisky.

Lumea lui Thomas începe să se schimbe atunci când descoperă că tatăl său are o relație cu o femeie seducătoare mai tânără. Hotărât să rupă relația, Thomas ajunge să aibă o aventură cu amanta tatălui său. Lansând un lanț de evenimente care vor schimba tot ceea ce el crede că știe despre sine și familia sa.

Acest film are câteva nuanțe ale filmului Woody Allen în studiile personajului său despre oameni și în captarea atmosferei din Manhattan. Acesta examinează relațiile familiale și sexuale dintre soț și soție, precum și dragostea și sexul extramarital. Se uită la lupta unui tânăr cu sentimentele sale sexuale și romantice. Aceasta este o dramă psihologică care subliniază vinovăția, gelozia și chiar un aspect important al complexului oedipal. Este complicat și greu și totul curge din stiloul scenaristului Allen Loeb, care a scris mai multe filme de succes înainte ca acest scenariu mai devreme să ajungă în cele din urmă.