The Odd Life of Timothy Green (2012) Online Subtitrat


Titlu Romania: Viata stranie a lui Timothy Green
Regia: Peter Hedges
Actori: Jennifer Garner, Joel Edgerton, CJ Adams
An: 2012
Gen: Comedie, Drama, Familie
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Odd Life of Timothy Green (2012)

Filmul regizat de Peter Hedges este adaptarea nuvelei fantastice scrisă de Ahmet Zappa. Cindy (Jennifer Garner) și Jim Green (Joel Edgerton) sunt casatoriti si marea lor dorință este să întemeieze cu adevărat o familie, fiind foarte entuziasmați de ideea de a avea un copil.

Când cei doi află că nu pot avea copii, disperați și dezamăgiți, strâng într-o cutie toate visele lor despre a avea un copil.

Cutia va fi ingroapata în curtea casei lor. Nu la mult timp după aceea, cei doi asistă la un miracol. Un băiețel apare pe neașteptate în viața lor. Cindy și Jim vor învăța în curând că baiatul, Timothy Green (CJ Adams) nu e ceea ce pare.

L-am urmarit fara sa am absolut niciun indiciu despre el, si totusi a fost impresionant, dovedindu-se o productie de familie foarte placuta, o adaptare a nemuritoarei povesti cu „Pinocchio”, insa in mediul contemporan din Statele Unite, unde Gepetto era reprezentat de fapt de un cuplu foarte iubitor.

Mi-a placut atmosfera degajata, asa cum se cere pentru un film de familie, unele momente mai amuzante, tristetea aparuta pe parcurs cat si cea din final, lucrurile pe care poti sa le deprinzi… Si totusi, aceste sentimente raman si dupa vizionarea filmului, avand un impact atat de puternic… Prin urmare, un film de urmarit de catre oricine, si nu neaaparat o singura data.