The Oath (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Jeff T. Thomas
Actori: Isabel Arraiza, Alexander Blaise, John Cassarino, Blas Diaz, Michael Filipowich, Matt Gerald
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Crima, Drama
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Oath (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E08

S01E09

S01E10


Review The Oath (2018)

Serialul The Oath online subtitrat exploresează o lume a bandelor compuse din cei jurați pentru a proteja și a arunca o lumină asupra societăților corupte și secrete.

Spectacolul cu fiecare episod vă va ține puțin interesat și căutați mai multe pentru a ști cum se vor termina lucrurile pentru această “bandă de poliție”.

Intalnirea este puternica; dar cred ca scenariul a fost putin intins si; uneori; putin plictisit; vreau sa spun ca acest lucru ar fi putut fi un foarte bun episoade de 3/4 ore care arata “Ca ceea ce vedem pe BBC2” si ar fi fost rapida puternica si chiar mai atragatoare.

vorbind Cast; toți au fost actori foarte buni și bine angajați; nu poți continua fără să-l aduci pe Sean Bean; ca și în primul episod 4-5 care credeți că are un rol minor; care apare în închisoare de câteva ori; dar găină dupa ce il vei vedea mai mult; il vei placa si apoi il vei urca; la fel ca si el: D dar da; totul a fost bun.

dar din nou poate Crackle dupa ce s-au schimbat la “Sony Crackle” a vrut sa apara noua masca Sony; care stie; dar din nou; spectacolul a fost in regula; creste cu fiecare ora; dar asa cum am spus; un pic mai mult de lucru pe regie.