The Nun (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Dupa ce o tanara calugarita din filmul The Nun online subtitrat, isi ia viata in conditii misterioase la o manastire izolata din Romania, inaltii prelati de la Vatican hotarasc sa cerceteze incidentul. Astfel, in ciuda trecutului sau destul de obscur, parintele Burke este trimis la manastirea Carta impreuna cu o tanara novice, chiar inainte ca aceasta sa isi depuna juramantul final.

Reusind sa descopere taina blestemata pe care o ascune manastirea, cei doi ajung sa isi riste nu doar viata; dar si credinta si chiar propriul suflet in confruntarea cu prezenta malefica ce bantuie manastirea, transformand-o intr-un andevarat camp de lupta al celor vii cu cei damnati.

Pe langa locatii (o scena de interior din Vatican s-a filmat la Palatul Parlamentului, iar cateva exterioare la Mogosoaia); The Nun online subtitrat distribuie si actori din Romania. Te vei bucura sa le recunosti pe Maria Obretin si Ingrid Bisu in rolurile a doua calugarite; care o ajuta pe sora Irene in lupta ei cu Valak; iar prezenta lor, eficacitatea sperieturilor si impunatoarea arhitectura a castelului te-ar putea face sa inchizi ochii la minusurile filmului si sa-l apreciezi poate mai mult decat merita.


Titlu Romania: Calugarita: Misterul de la manastire
Regia: Corin Hardy
Actori: Corin Hardy, Taissa Farmiga, Bonnie Aarons, Demián Bichir
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare