The Night Eats the World (2018) Online Subtitrat


Titlu original: La nuit a dévoré le monde
Regia: Dominique Rocher
Actori: Anders Danielsen Lie, Golshifteh Farahani, Denis Lavant
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Night Eats the World (2018)

În dimineața de după o petrecere, un tânăr se trezește pentru a găsi Parisul invadat de zombi. În Paris, Sam (Anders Danielsen Lie) se duce în apartamentul fostei sale prietene pentru a-și lua casetele înapoi. Ea dă o petrecere și îi cere lui Sam să meargă într-o cameră izolată pentru a căuta casetele sale. El adoarme pe o canapea si dimineata gaseste apartamentul si peretii acoperiti cu sange. Curând el afla că toată lumea a fost ucisă de zombi.

Sam din filmul The Night Eats the World, caută bunuri în clădire și se baricadează într-un apartament gol. Sam își dă seama că pe stradă trăiesc doar morți. În zilele ce trec, Sam supraviețuiește, dar se simte singur. Până în ziua în care o întâlnește pe Sarah (Golshifteh Farahani), când își dă seama că o ia razna.

The Nights Eats the World este o poveste de groază despre solitudine și nebunie. Sam supraviețuiește o apocalipsa zombie și se adaposteste într-un apartament. Dar, la fel ca Robinson Crusoe, simte singurătatea situației și caută un tovarăș, riscandu-si viața încercând să salveze o pisică de pe străzi. Are doar un zombie blocat în lift cu care discuta.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
The Night Eats the World (2018)
Nota film
31star1star1stargraygray