The New Legends of Monkey (2018) Serial Online Subtitrat


Actori: Chai Hansen, Luciane Buchanan, Josh Thomson
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Fantezie
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The New Legends of Monkey SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08

S01E09

S01E10


Sinopsis The New Legends of Monkey

LThe New Legends of Monkey online subtitrat este marcată de ciocnirea a trei ființe: zei, demoni și oameni. În mod tradițional, zeii și-au folosit puterea pentru a contracara forțele demonilor, menținând echilibrul cosmic care a permis lumii să funcționeze așa cum ar trebui.

Cu cinci sute de ani înainte de începerea povestii, lumea era în echilibru. Zeii au domnit în mod pașnic, armonios. Demonii se ascundeau, puterile lor erau controlate de zei. Oamenii erau liberi să trăiască o viață neîngrădită de forțele de întuneric ale scattergunului. A fost fericire în toată țara.

The New Legends of Monkey 2018, un tânăr zeu născut dintr-o piatră de pe vârful unui vârf de munte, a trăit cu ochii deschiși, bucurându-se de căutările de maimuță cu frații săi de maimuță. Existența Maimuței a fost specială și a fost alocat pentru lucruri minunate de zei.

Așa a fost … Dar apoi totul sa schimbat. A existat o bătălie între zei și demoni, una care a fost pusă în mișcare involuntară de către tinarul Maimuț. Ce a facut el? Numai maimuța își poate aminti. Ca pedeapsă, zeii l-au încuiat într-o statuie, înghețată în timp. Dar era prea tarziu. Forțele răului s-au aflat acum în lume, s-au aruncat într-un haos care a furat timp de cinci sute de ani.

Astăzi rândurile demonilor s-au umflat până în momentul în care sunt majoritatea. Ei locuiesc în lume incitând dezordine și anarhie, pe măsură ce puterea lor crește necondiționat.